Oriflame este o companie suedeză care produce și vinde produse cosmetice naturale de calitate. Produsele sunt vândute prin metoda binecunoscută a “vânzării directe” pe bază de catalog. Vânzarea directă permite clienților să beneficieze de sfatul și de inspirația persoanelor apropiate în care ei au încredere. Să cumperi direct de la o persoană cunoscută este foarte convenabil și foarte simplu. 

Scopul principal al companiei este acela de a îndeplini visurile oamenilor. Oriflame îndeplinește de ani de zile visuri ale clienților finali și ale consultanților. Vă întrebați cum? E simplu. Oriflame răsplătește fiecare consultant cu beneficiile unui adevărat plan de afacere de succes. Recomandând altor persoane produsele Oriflame, câștigi bani si excursii in locații exclusiviste. Clienții finali sunt și ei multumiți de produsele uimitoare și inovatoare.

Să fii consultant de vânzări Oriflame, înseamnă că ai posibilitatea unui venit nelimitat, o oportunitate de carieră, dezvoltare personală, și sentimentul acela de a face parte dintr-o familie la nivel global.

Oportunitatea Oriflame îți permite să îți îndeplinești visele cele mai îndrăznețe.