Mă puteți contacta folosind una dintre metodele de mai jos.

Voi încerca să raspund cât de curând solicitărilor voastre.

 

Telefon: 0754.961.617

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook:  facebook.com/cosmeticedinsuedia

 

 

 

 

 

 

 

 

Completând formularul de mai jos, vă exprimați dorința de a primi gratuit un catalog Oriflame. Livrarea este gratuită.

Completați formularul de mai jos și vă voi suna în cel mai scurt timp pentru confirmare.

La "Adresa completa" completați adresa la care locuiți, unde doriți să ajungă catalogul. Scrieți inclusiv județ, localitate(sat, comună, sau oraș, după caz), număr, bloc, scară, apartament, etc.

 Catalogul Oriflame vine gratuit prin poștă in 2-4 zile lucrătoare.

 

 *** Pentru a primi catalogul trebuie să îndepliniți urmatoarele condiții: să aveți vârsta minimă de 14 ani și să nu fi plasat comandă la Oriflame pe numele vostru în ultimul an.

 

 

 

 

!!! Dacă vrei să vezi catalogul pe tot ecranul, click aici !!!

Oriflame este o companie suedeză care produce și vinde produse cosmetice naturale de calitate. Produsele sunt vândute prin metoda binecunoscută a “vânzării directe” pe bază de catalog. Vânzarea directă permite clienților să beneficieze de sfatul și de inspirația persoanelor apropiate în care ei au încredere. Să cumperi direct de la o persoană cunoscută este foarte convenabil și foarte simplu. 

Scopul principal al companiei este acela de a îndeplini visurile oamenilor. Oriflame îndeplinește de ani de zile visuri ale clienților finali și ale consultanților. Vă întrebați cum? E simplu. Oriflame răsplătește fiecare consultant cu beneficiile unui adevărat plan de afacere de succes. Recomandând altor persoane produsele Oriflame, câștigi bani si excursii in locații exclusiviste. Clienții finali sunt și ei multumiți de produsele uimitoare și inovatoare.

Să fii consultant de vânzări Oriflame, înseamnă că ai posibilitatea unui venit nelimitat, o oportunitate de carieră, dezvoltare personală, și sentimentul acela de a face parte dintr-o familie la nivel global.

Oportunitatea Oriflame îți permite să îți îndeplinești visele cele mai îndrăznețe.

 

 

Completând formularul de mai jos, puteți cumpăra produse Oriflame

cu reducere între 23-40% față de prețul de catalog.

Indiferent dacă vreți să cumpărați produse doar pentru uzul personal,

 sau dacă vreți să recomandați produsele și altor persoane,

vă invit să completați formularul de mai jos și vă voi suna în maxim 24 de ore.

*** Completând formularul sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie procesate în scop de livrare și facturare, adică să apară pe plicul cu catalogul gratuit, pe colete, și pe facturi.

*** Completând acest formular declarați că datele pe care ni le trimiteți vă aparțin. Nu completați cu datele altor persoane!