Sărut mâna doamnelor și domnișoarelor, bună ziua domnilor! Numele meu e Bogdan Tătulea și începînd de astăzi sunt consultant Oriflame. Fiind pasionat de Internet și de ceea ce este nou, încă din 2010 sunt interesat de metode de a câștiga bani online, mi-am făcut un blog dedicat acestui domeniu, iar prin intermediul acestuia l-am cunoscut pe Marian Barnea, un tânăr din Bacău. Acesta mi-a povestit despre afacerea MLM Oriflame și m-a convins de la primele cuvinte. M-am hotărât să mă înscriu, dar m-a trimis la Brașov, și astfel am ajuns la Elena Sabău, o doamnă deosebită cu care am colaborat cam un an de zile. Din păcate nu am realizat ceea ce mi-am propus, adică nu am reușit să atrag alți oameni în afacere, așa că am decis să mă retrag pentru o perioadă, iar de la începutul acestui an m-am aliat cu Marian cu speranțe și așteptări mari. Am speranțe mai mari de data asta deoarece vom acționa cu precădere în online, un mediu pe care îl cunoaștem destul de bine. Ne-am cunoscut pe Internet și dorim să ne folosim de rețeaua mondială pentru a ne dezvolta propriile afaceri și pentru a ne îndeplini visurile.

Este cea mai bună perioadă pentru a te alătura Oriflame. Sărbătorește alături de noi 50 de ani de Oriflame și obține colecția specială aniversară! Descoperă cei 3 pași ai Programului de Bun Venit și prezintă-i și prietenilor tăi!

 

Pasul 1

Plasează o comandă de 150 lei în campania în care te-ai înscris și poți să alegi deodorantul spray pentru ea Eclat Weekend, sau deodorantul spray antiperspirant pentru el Eclat Homme la comanda din campania următoare, la un preț special de doar 5 lei!

Pasul 2

Revino în următoarea campanie și plasează o comandă de cel puțin 250 lei și primești parfumul Eclat Femme Weekend sau parfumul Eclat Homme Sport(în funcșie de alegerea făcută în primul pas) în comanda din campania următoare, pentru numai 7 lei!

Pasul 3

Comandă produse în valoare de peste 350 lei în cea de-a treia campanie și vei primi ceasul și bijuteriile Gratitude Deluxe pentru ea, sau ceasul bărbătesc Gratitude(în funcșie de alegerea din primul pas) la următoarea comandă, pentru numai 10 lei!

Încă un program de bun venit atractiv de la Oriflame, pentru persoanele care sunt deja înscrise, sau pentru cei care vor să se alăture. Programul de Bun Venit de la Oriflame vă poate aduce produse deosebite la prețuri speciale. Dacă veți urma toți cei 3 pași, veți putea avea cele 3 produse Oriflame cu doar 22 lei!

 pas1

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C2 sau C3(în funcție de campania în care te-ai înscris) în valoare de 150 lei cumultat(preț de catalog) și vei primi apa de parfum Power Woman în valoare de 89.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei!

pas 2 

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C3 sau C4(în funcșie de campania în care te-ai înscris) în valoare de 250 lei cumulat(preț de catalog) și vei primi portofelul Gratitude în valoare de 79.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru doar 7 lei!

p3

 

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C4 sau C5(în funcție de campania în care te-ai înscris) în valoare de 350 lei cumulat(preț de catalog) și vei primi geanta Gratitude în valoare de 169.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei!

 

 

După cum știți, Oriflame oferă cadouri noilor clienți/consultanți.

Dacă îți faci astăzi cont de client Oriflame, indiferent că alegi să cumperi produsele Oriflame doar pentru tine, sau vrei să le recomanzi și altor persoane, te califici automat în programul de bun venit.

Care sunt condițiile?

Plasează o comandă de minim 150 lei, și în comanda din campania următoare primești unul din produsele de mai jos la alegere, cu doar 5 lei.

 

 

Revino în a doua campanie cu o comandă de minim 150 lei la preț de catalog, și primesti unul din produsele de mai jos cu doar 7 lei.

Plasează în C3 o comandă de minim 350 lei și primești unul din parfumurile de mai jos, la alegere, cu doar 10 lei.