Încă un program de bun venit atractiv de la Oriflame, pentru persoanele care sunt deja înscrise, sau pentru cei care vor să se alăture. Programul de Bun Venit de la Oriflame vă poate aduce produse deosebite la prețuri speciale. Dacă veți urma toți cei 3 pași, veți putea avea cele 3 produse Oriflame cu doar 22 lei!

 pas1

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C2 sau C3(în funcție de campania în care te-ai înscris) în valoare de 150 lei cumultat(preț de catalog) și vei primi apa de parfum Power Woman în valoare de 89.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei!

pas 2 

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C3 sau C4(în funcșie de campania în care te-ai înscris) în valoare de 250 lei cumulat(preț de catalog) și vei primi portofelul Gratitude în valoare de 79.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru doar 7 lei!

p3

 

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C4 sau C5(în funcție de campania în care te-ai înscris) în valoare de 350 lei cumulat(preț de catalog) și vei primi geanta Gratitude în valoare de 169.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei!